Aanvragen IVN Buurtwaaier

Zet die groene golf in!

In veel gemeenten worden al stappen gezet om buurten groener te maken, daarvan zijn al mooie succesvolle voorbeelden zoals bijvoorbeeld in het project Gezonde Buurten. Want groen in de buurt wordt steeds belangrijker en ook noodzakelijker.

Met meer groen in de buurt leveren we een bijdrage aan de oplossing van grotere uitdagingen zoals klimaatverandering, hittestress, waterberging, biodiversiteit én gezondheid. Maar meer groen in de buurt zorgt ook voor meer sociale cohesie tussen bewoners in een buurt.

IVN Natuureducatie helpt gemeenten bij het voeren van groene buurtcampagnes in buurten. Wil jij ook een groene golf in jouw gemeente starten? We vertellen je graag over onze aanpak en successen.

Vraag de IVN Buurtwaaier vandaag nog aan!

Ja, ik wil graag een groene golf in de gemeente starten en de buurtwaaier ontvangen
Vul je telefoonnummer in als we n.a.v. jouw aanvraag contact met je mogen opnemen.
In welke provincie ben je werkzaam?
Organisatie
Selecteer jouw organisatie door op naam of adres te zoeken. Staat jouw organisatie er niet bij? Klik dan op "Organisatie niet gevonden".

IVN verwerkt je gegevens om je de IVN buurtwaaier toe te sturen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.