Over Conferentie Kind & Natuur Soesterberg

Conferentie Kind & Natuur Soesterberg

Over de conferentie

De IVN Kind & Natuur conferentie met thema Natuurrijk leren en ontwikkelen vindt plaats op 24 juni 2022 in Soesterberg, conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Het wordt een inspirerend event waar alles in het teken staat van Groen als medicijn voor onderwijs en kinderopvang. De conferentie is onderverdeeld in: start plenairprogramma, ochtendprogramma Natuurbeleving, lunch, middagprogramma Workshoprondes (2) en afsluiting inclusief muzikale reflectie en borrel. Tijdens de pauzes is er de mogelijkheid om de Natuurmarkt te bezoeken.

• Alle tarieven zijn p.p. inclusief koffie/thee, lunches en borrel volgens programma.
  • Er gelden verschillende tarieven, bij aanmelden kiest u voor de gewenste ticket:
    • (1) Early Bird / IVN medewerker, tot 15 mei 2022.
    • (2) IVN-vrijwilliger / student (studenten sturen op verzoek een bewijs van inschrijving).
    • (3) Utrechtse schooldirecteuren, leerkrachten verbonden aan Utrechtse basisscholen, hele dag. Bij dit tarief geldt: deelname middagprogramma bestaat uit netwerkbijeenkomst.
    • (4) Utrechtse schooldirecteuren, leerkrachten verbonden aan Utrechtse basisscholen. Alleen deelname netwerkbijeenkomst (gratis).
    • Standhuur: € 50,- (reserveren bij aanmelding, kosten bovenop ticketprijs.)
    • Bij ingrijpende wijziging in het programma of annulering van de conferentie vanwege coronamaatregelen, vervallen de betalingsverplichtingen en/of wordt (een deel van) het inschrijfgeld gerestitueerd.
    • Indien een kaarttype niet meer getoond wordt, is het niet meer beschikbaar.
    • De factuur voor deelname volgt na aanmelding.

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Ticket Prijs
Conferentie ticket IVN vrijwilliger / student (2) € 115,00
Conferentie ticket Provinciale netwerkbijeenkomst basisscholen Utrecht, alleen middag netwerkbijeenkomst (4) Gratis
Conferentie ticket Provinciale netwerkbijeenkomst basisscholen Utrecht hele dag (3) € 125,00

Let op:

- Er gelden voor de verschillende tickets bijbehorende prijzen.

- Bij het bestellen van tickets geeft u direct aan welke activiteit en workshop u wenst bij te wonen. Er is per workshop/activiteit een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer het maximum is bereikt wordt dit automatisch vermeld, u kunt dan kiezen voor een andere workshop/activiteit.

- Aanmelden voor EarlyBirds-tickets kan tot 15 mei 2022.

Deel met anderen