Help mee met een schoon Nederland

Doneer aan World Cleanup Day

Op zaterdag 16 september 2023 is het weer zover: World Cleanup Day! Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 190 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! En vooral ook het verkrijgen van waardevolle informatie over het soort afval dat rondzwerft. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen voor afval.

In Nederland wordt World Cleanup Day georganiseerd door IVN Natuureducatie. Er zijn steeds meer bedrijven en organisaties in Nederland die graag in actie komen om zwerfafval te voorkomen. Wil jij ook helpen?

Met jouw donatie kunnen we nog meer individuen, scholen, verenigingen en organisaties enthousiasmeren en activeren om opruimacties te organiseren.

Help jij ons mee met een donatie?

Ja, ik doneer aan World Cleanup Day en vul hieronder mijn gegevens in

€ 

Eenmalig doneren kan al vanaf € 5,00.

Organisatiegegevens
Selecteer jouw organisatie door op naam of adres te zoeken. Staat jouw organisatie er niet bij? Klik dan op "Organisatie niet gevonden".

IVN verwerkt je gegevens om je donatie te kunnen verwerken. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.