Ontdek alles over de Natuurrijke School
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken

Beste Rika,

Graag nodigen we je van 24 t/m 28 januari uit ons te ontmoeten in onze stand tijdens de NOT.

IVN Natuureducatie ziet de natuur als het beste klaslokaal voor kinderen. Een plek waar alle kinderen vanuit hun nieuwsgierigheid kunnen ontdekken. Waar ze leren ín en van de natuur. Waar ze zich gezond kunnen ontwikkelen en kennis en vaardigheden opdoen om bij te dragen aan een planeet die bruist van het leven. Wij dromen van een wereld waarin natuur een vanzelfsprekend onderdeel is van elke schooldag. Met ons programma de Natuurrijke School willen we deze droom samen met jullie realiseren.

In onze stand vind je alle informatie over de Natuurrijke School; van fysieke vergroening van de binnen- en buitenruimte tot ondersteuning van jou als leerkracht. Daarnaast kun je kans maken op één van de vijf IVN Binnenbossen voor in jouw klas! Kom naar onze stand in hal 3 en we vertellen je graag meer over natuurrijk onderwijs! 

Praktische informatie

Over de NOT
De NOT is dé beurs waar je als onderwijsprofessional werkzaam in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, de kinderopvang en buitenschoolse opvang bij moet zijn. In één dag ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele onderwijsthema’s. Zo spot je er de belangrijkste didactische innovaties, nieuwste leermiddelen en doe je volop kennis en inspiratie op tijdens het bomvolle programma. Daarnaast is een bezoek aan de NOT ook gewoon reuze-gezellig!

Wanneer?

  • Dinsdag 24 januari 2023 10.00 tot 17.00 uur 
  • Woensdag 25 januari 2023 10.00 tot 19.30 uur (avondopenstelling) 
  • Donderdag 26 januari 2023 10.00 tot 17.00 uur 
  • Vrijdag 27 januari 2023 10.00 tot 17.00 uur 
  • Zaterdag 28 januari 2023 10.00 tot 17.00 uur

Voor wie?
Professionals in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, de kinderopvang en buitenschoolse opvang.

Waar?
Jaarbeurs, Utrecht – Hal 3 – stand 03-A052 

Entreekosten?
Toegang tot de NOT is gratis. Wel dien je je gratis te registreren via deze link: NOT 2023 (jaarbeurs.nl) 

Wij staan van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari voor je klaar en zien je graag in onze stand! 

Vriendelijke groet, 

Vincent van der Veen 
Programmamanager Natuurrijke School
IVN Natuureducatie 
Kind & Natuur

Buiten zijn, vrij spelen en onbevangen de natuur ontdekken helpt kinderen in de ontwikkeling van hun zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden en creativiteit. Daarom werkt IVN Natuureducatie dagelijks aan een (be)leefwereld waarin contact tussen kind en natuur vanzelfsprekend is. IVN brengt de natuur dichtbij: op school, de kinderopvang en in de vrije tijd. IVN neemt kinderen mee naar buiten en faciliteert pedagogisch medewerkers, leerkrachten en ouders met opleidingen, lesmaterialen en leermiddelen. Zo planten we het zaadje van de liefde en zorg voor de natuur.

Lees verder

Je bent ingeschreven met het e-mailadres info@herborika.nl.
Gegevens aanpassen?

Direct uitschrijven

IVN

IVN Natuureducatie
Postbus 20123, 1000 HC Amsterdam