Nieuwsbrief IVN Amsterdam - Januari 2022
Deze tekst zien ontvangers in hun mail overzicht
Je kunt de nieuwsbrief ook online bekijken

Nieuwsbrief Januari 2022

Beste leden van IVN Amsterdam,

Voor jullie ligt de eerste nieuwsbrief nieuwe stijl van het communicatieteam van IVN. Een mooi begin van het nieuwe jaar. In de groene kalender van IVN Amsterdam vind je activiteiten van oude bekenden en nieuwe leden. Verder nodigen we je graag uit voor het ledenoverleg op 5 februari (ook wel de OVAL genoemd). Vooraf gaan we natuurlijk de natuur in, dit keer wandelen in Park Frankendael, dan een lunch en het ledenoverleg in buurthuis de Archipel.

Hartelijke groet,

Jacky Wetzels (Voorzitter IVN Amsterdam)

 

Agenda OVAL

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie en om je te kunnen aanmelden voor zaterdag 5 februari 2022.

Agenda 5 feb

De Groene Kalender van Amsterdam

Kijk wat er de komende tijd te doen is in Amsterdam. Meld je snel aan voor de excursie met Gert in Park Frankendael of ontdek met Henk en Mien het Beatrixpark in de winter op 6 februari.

Link naar alle Activiteiten | IVN.

OVAL: ledenactiviteit van IVN Amsterdam - 5 feb 2022

Kom gezellig wandelen in Park Frankendael, bijpraten en kennismaken met de andere leden. We zullen samen lunchen en de laatste stand van zaken horen over IVN afdeling Amsterdam. Deel vooral ook je plannen voor 2022 met de andere leden. Lees meer en meld je aan bij Ben de Graaf secretaris@ivnamsterdam.nl.

Leer je groen! Wat kun je halen uit ons ivn?

Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op OnsIVN, het intranet van IVN. Hier vind je veel gratis cursussen en Webinars, andere IVN-ers in Amsterdam of het land. Heb je nog geen account? Meld je dan gemakkelijk aan. 

Wist jij dat we ook een intranet hebben met daarin een enorm aanbod, groene cursussen, podcasts  en Webinars?

Lees verder

Informatie bijeenkomst Voedselbos Amsterdamse Bos - 2 feb 2022

Er komt een voedselbos in het Amsterdamse Bos! Op 2 februari is hier een online informatiebijeenkomst over. Een aantal groepen zijn gevraagd om mee te denken over de invulling van het voedselbos en daar hoort IVN Amsterdam ook bij!

Lees verder

Save The Date

Regeneratie Top
17, 18 en 19 juni 2022

Terugblik Nieuwjaarsborrel en Pubquiz

7 januari was maar weer het bewijs dat de IVN'ers het op verschillende manieren gezellig met elkaar kunnen hebben, ook al ontmoeten we elkaar natuurlijk liever in het groen. Wil je de pub quiz met leuke Amsterdamse natuurvragen nog doen? Dat kan; lees hier meer en doe zelf de quiz…

Check voor nog meer foto’s ons facebook https://www.facebook.com/IVNAmsterdam

Lees verder

Groen Traineeship voor jongeren tot 27 jaar in Nijmegen

Wil je zelf impact maken samen met een leuk inspirerend team? Lees dan meer. Aanmelden kan nog tot 15 februari.

Lees verder

Fete de la Nature, eehhh wat is dat eigenlijk?

Vraag jij je ook af, wat is dat eigenlijk ‘Fete de la nature’. De lettelijke vertaling is natuur feestje. Veel IVN-ers in het land doen er al aan mee en veel afdelingen vinden het een leuk initiatief. Wil jij ontdekken of het ook leuk zou zijn voor IVN-ers in Amsterdam? Meld je dan via onderstaande link aan voor een van de online inspiratiesessies en stem je plannetjes even af met het bestuur. voorzitter@ivnamsterdam.nl (Jacky Wetzels)

Lees verder

De Groen Bewuste Amsterdammer: ons IVN Amsterdam Ledenmagazine

De Groen Bewuste Amsterdammer (GBA) van winter 2021/2022 is uit. Hier de link naar de online versie. De deadline voor kopij van de lente is 16 februari 2022. Stuur dus vooral leuke stukken in over Amsterdamse Stadsnatuur en je IVN activiteiten naar Ineke Deckers. Dan wordt je stuk voorgelegd aan de redactie en heb je kans dat je artikel in de lente in de GBA staat.
Lees verder

De Natuur Gidsen Opleiding

De Natuurgidsen opleiding is nu drie keer uitgesteld door Corona. We wensen alle gidsen, gidsen in opleiding, organisatoren, mentoren, docenten veel sterkte en flexibiliteit toe. Hou vol, ga door, dit wordt geweldig. We duimen voor jullie!

Wat is de natuurgidsen opleiding van IVN?

Wil je een activiteit of nieuws op de website delen?

Dat kan  je mailen naar webmaster@ivnamsterdam.nl, Dan wordt het geplaatst of besproken in het communicatieteam en hoor je van ons! Ben je het mailadres kwijt? Kijk dan op de homepage en klik op:

Heb je nieuws? | IVN

Vogels spotten voor kinderen (6-12 jaar) in het Amstelpark | 30 januari

Met onze verrekijkers in de aanslag gaan we op 30 januari (14:00-15:00 uur) vogels speuren en herkennen aan kleur en geluid! Wanneer je even stil bent hoor je ze overal zingen en kwetteren. Kan jij raden wie daar zingt? 

Lees verder

Vleermuizen waarnemen

Vind jij vleermuizen ook zo interessant? En ben je wekelijks beschikbaar tussen 15 mei 2022 en 1 augustus 2022? Dan is hier een kans om je kennis te vergroten en je te verdiepen in het leven van vleermuizen.

Lees verder

Voorstellen Communicatie team

Op 5 februari tijdens het ledenoverleg (OVAL) kun je kennismaken met een aantal leden van het communicatieteam van IVN Amsterdam. Ben jij handig online en minimaal 2-4 uur in de week beschikbaar? Kan jij goed samenwerken en  wil jij de missie van IVN Amsterdam helpen realiseren? Dan is het leuk dat je je nog bij ons kan aanmelden en mee kan doen!

+ Jan Grimminck staat nog niet op de foto. Verder zie je van links naar rechts. Anna-Carla, Ramona, Janneke, Naomi, Liselot en Jacky.

Lees verder

Organisatie IVN Amsterdam

Voor vragen en opmerkingen mail webmaster@ivnamsterdam.nl

Lees verder

Je bent ingeschreven met het e-mailadres a.falkenreck@chello.nl
Direct uitschrijven.

IVN

IVN Natuureductie
De Groene Plantage Plantage Middenlaan 2c, 1018 DD Amsterdam