Deze tekst zien ontvangers in hun mail overzicht
Je kunt de nieuwsbrief ook online bekijken

Beste IVN’er,

Hierbij de voorjaars Groeningen-nieuwsbrief. Helaas kunnen we nog steeds niet met elkaar op stap, maar we vertrouwen erop dat in de loop van het jaar de IVN-activiteiten hervat kunnen worden.

In deze nieuwsbrief o.a. de aankondiging van onze Algemene Ledenvergadering en tips voor wandelingen en online lezingen.

Met groene groet, de Groeningen redactie

Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 16 maart 2021 om 19.30 uur vindt de jaarlijkse ALV plaats. Op de agenda staat o.a. de benoeming van een nieuwe voorzitter en secretaris. Doordat we niet fysiek bij elkaar mogen komen, is de ALV deze keer online via Zoom. Binnenkort ontvangen de leden de uitnodiging via de mail.

Klimaatalarm 2021

Nog even en dan zijn de landelijke verkiezingen er weer. Welke partijen hebben echt een natuurgericht programma? Kiezen ze voor serieuze maatregelen die ervoor zorgen dat we als land serieus een verschil gaan maken bij het behalen van de klimaatdoelstellingen van Parijs? 

Lees verder

Foutief IBAN-rekeningnummer

In de laatste Groeningen is helaas een vervelende fout geslopen. Op de laatste pagina staat ons nieuwe banknummer foutief !!!

Het juiste IBAN-rekeningnummer is:

NL37 SNSB 0339 5045 36

We kunnen voorlopig nog geen activiteiten organiseren. Wel hebben we een aantal tips. Ken je deze wandelplekken in de buurt van Groningen al? Is weer eens wat anders dan het Stadspark of Noorderplantsoen.

  • Scharlakenbos in Haren. Parkeren aan de Geertsemaweg 1 in Haren
  • Quintusbos in Glimmen. De hoofdingang is ongeveer tegenover Rijksstraatweg 24 in Glimmen.
  • Bos en natuurgebied ‘Zwaneveldsgat’ bij Kolham. Ingang bij de parkeerplaats aan de Uiterdijk in Kolham.
  • Wandeling 4,5 km door de Hondstong, natuurgebied van het Drentse Landschap. Parkeerplaats aan de Veenweg van Vries naar Yde.

Ook kunnen we nog geen lezingen organiseren, maar hebben drie online lezingen als tip:

Over IVN

IVN verbindt mens en natuur. We laten jong en oud beleven hoe leuk gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal.

www.ivn.nl

www.ivn.nl/afdeling/groningen-haren

Lees verder

Je bent ingeschreven met het e-mailadres willemdeboer33@home.nl
Direct uitschrijven.

IVN

IVN Natuureducatie
De Groene Plantage Plantage Middenlaan 2c, 1018 DD Amsterdam