Aanmelden publieke locaties

Meld jouw locatie(s) aan voor 10e editie ModderDag!

Doe jij dit jaar met jouw kinderboerderij, (natuur)speeltuin, scouting of andere publieke locatie mee aan ModderDag? Door jouw publieke locatie(s) hieronder aan te melden, ontvang je de link naar de gratis digitale ModderDag materialen, zet je jouw locatie letterlijk op de kaart én laat je zien dat jullie natuurlijk spelen belangrijk vinden. Zo brengen we het belang van natuur en buitenspelen voor kinderen onder de aandacht in Nederland. We krijgen regelmatig vragen van (lokale) pers, laat het ons weten als jullie hiervoor openstaan.

Contactpersoon locatie
Vul hier naam en telefoonnummer in
Locatiegegevens

Om de impact van onze campagne te laten zien en het belang van vrij buiten spelen voor kinderen te agenderen, plaatsen we alle deelnemende locaties op een overzichtskaart.

Daarom vragen we je om de adresgegevens van jouw locatie in te vullen.

Vul postcode en nummer in, de straat wordt dan automatisch gevuld.
Informatie activiteit
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Indien je op meerdere dagen ModderDag organiseert, vermeld dan hier alle dagen.
Geef hier een beknopte omschrijving van jullie activiteit. Indien bezoekers zich moeten aanmelden, vermeld hier hoe zij dit kunnen doen.

IVN verwerkt je gegevens om je de ModderDag materialen en nieuwsbrief toe te zenden en jouw locatie weer te geven op de kaart. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.