Start de online cursus: Stap voor stap moestuinieren

Zelf groente, fruit en kruiden kweken is leuk, maar succesvol oogsten is best lastig. Want wanneer je moet zaaien, waar en hoe? Wanneer mogen jouw plantjes naar buiten? Hoe zorg je voor veel oogst?

IVN helpt je met een online moestuincursus

Een moestuin is fantastisch. Verander jouw kale grond in een paar maanden tijd in een groene oase. En heb daarna de heerlijkste groenten en fruit op je bord. Leren moestuinieren is een korte cursus 'leren omgaan met teleurstellingen'. Ook als je al een ervaren moestuinder bent, lukt niet altijd alles. Maar zeker als beginner kun je wel wat extra hulp gebruiken.
Want wanneer, waar en hoe moet je zaaien? Welke problemen kun je tegenkomen in je moestuin? En hoe kun je jouw planten helpen met groot en sterk worden en veel vruchten maken? Dat is nogal wat. Deze online cursus 'Stap voor stap moestuinieren' gaat jou daar bij helpen!

Vul het formulier in en ontvang de link naar de online cursus gratis in je mailbox.
Alvast succes met je moestuin!

Vul hieronder je gegevens in

IVN verwerkt je gegevens om je de IVN materialen toe te sturen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.