Tiny Tales: een kriebelige verhalenwedstrijd

Doe mee met Tiny Tales

De natuur zit vol verhalen. Echte verhalen en fantasieverhalen, verhalen van mensen en verhalen van dieren. De kleinste dieren zijn misschien nog wel het bijzonderst. Wist je dat de sluipwesp zijn eitjes ín andere insecten legt? Of dat een hooiwagen één van z’n poten laat vallen als ‘ie wordt aangevallen? Schrijf met jouw klas een verhaal over kriebelbeestjes en maak kans op een dagje Efteling.

Voor wie?

Alle leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 kunnen meedoen. Leerkrachten van de basisschool schrijven zich in voor de wedstrijd en sturen het verhaal op. Extra leuk als de deelnemede school een Tiny Forest beheert, dan kunnen de leerlingen daar op zoek naar kriebelbeestjes. Maar ook als er bijvoorbeeld een moestuin, groen schoolplein of park in de buurt is, kunnen scholen meedoen.

Meedoen?

Wil je met jouw klas of school meedoen met de Tiny Tales verhalenwedstrijd? De wedstrijd is nu nog niet van start gegaan, maar je kunt je wel vast (vrijblijvend) aanmelden. Vul je gegevens in, dan houden we je op de hoogte en ontvang je als eerste alle informatie en materialen.

Doe mee met Tiny Tales en vul je gegevens in