Tiny Tales verhalenwedstrijd in de Nationale Parken

Doe mee met de Nationale Parken Tiny Tales verhalenwedstrijd en ontvang het gratis lespakket

We helpen kinderen bij het vinden van hun weg naar de nationale parken met de ‘Tiny Tales’ verhalenwedstrijd voor leerlingen van groep 6 en 7. Doe mee met jouw klas en maak kans op een gratis schoolreisje naar de Natuurschool!

Voor wie?
Alle leerlingen uit groep 6 en 7 kunnen meedoen. Eén leerkracht per basisschool schrijft zich in voor de wedstrijd en stuurt het beste verhaal en bijbehorende illustratie per klas naar ons op. Je kunt tot 24 juni 2021 het beste Tiny Tales verhaal insturen.

In het lespakket:

• Handreiking met handige weetjes over de Nationale Parken in Nederland, een handleiding over de praktische ‘spelregels’ van de wedstrijd en 'zeven magische ingrediënten voor het schrijven van een goed verhaal'.
  • 6x poster A3 met info over ieder icoondier (haas, bruinvis, otter, bever, Schotse hooglander, zeearend).
  • 1x poster met kaart van NL met alle nationale parken inclusief een omschrijving per Nationaal Park.

De Dag van Nationale Parken wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie in opdracht van Samenwerkingsverband Nationale Parken.

Doe mee met Tiny Tales en vul je gegevens in

Over welk Nationaal Park gaan jullie een verhaal schrijven?