Start de online cursus: Aan de slag met een levende tuin

Een tuin vol leven

Je droomt van een tuin(tje) vol bloeiende bloemen, gezonde planten, vogels en insecten. Goed nieuws: je tuin natuur- en diervriendelijk maken is makkelijk, leerzaam en vooral heel leuk. Bovendien is het bijhouden van een levende tuin minder werk dan het wieden van onkruid tussen de tegels. Hoera voor de luie tuinier!

In een levende tuin is plek voor mens én natuur. Duurzame tuinexpert Anne Wieggers laat zien hoe je makkelijk en op een bij jou passende manier meer leven in jouw tuin krijgt.

Wat leer je in deze e-learning?
Met deze online beginnerscursus zet je de eerste stappen om natuur een plek te geven in je tuin. Van het maken van een schetsontwerp tot het kiezen van beplanting: wij helpen je bij elke stap op weg.

Voor wie?
Heb je een klein stads- of dorpstuintje? Deze cursus is speciaal voor jou gemaakt. Heb je juist een grote lap grond achter je huis liggen? Geen zorgen, deze cursus is informatief voor alle beginnende tuiniers.

Je kunt starten met de cursus door onderstaand formulier in te vullen. In de bevestigingsmail ontvang je een linkje naar de cursus!

Vul je gegevens in

IVN verwerkt je gegevens om je de IVN materialen toe te sturen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.