Whitepaper: Gezondere en productievere werkomgeving

Een groene omgeving werkt niet alleen prettig, maar draagt ook bij aan productiviteit, creativiteit en inzetbaarheid van medewerkers. Maar hoe werkt dat precies en hoe kun je daar als bedrijf gebruik van maken? Dat lees je in het Whitepaper: Gezonder en productiever - hoe planten de werkomgeving verbeteren, geschreven door wetenschapsjournalist Mark Mieras.

We wonen en recreëren graag in het groen. Maar werken doen we vaak nog in een omgeving zonder groene binnen- en buitenruimte. Terwijl er inmiddels veel bewijs is dat investeren in een groene werkomgeving loont. Het leidt bijvoorbeeld tot minder stressklachten en een lager ziekteverzuim.  IVN Natuureducatie vroeg wetenschapsjournalist Mark Mieras de bestaande onderzoeken te inventariseren, samen te vatten en te duiden. Het resultaat lees je in het whitepaper Gezonder en productiever - hoe planten de werkomgeving verbeteren. 

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox.

In welke provincie woon je?
Selecteer jouw organisatie door op naam of adres te zoeken. Staat jouw organisatie er niet bij? Klik dan op "Organisatie niet gevonden".

IVN verwerkt je gegevens om je de Natuur in de Buurt nieuwsbrief toe te sturen. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy en cookie statement.